Hyrje në Laravel 8.x

Mëso kodimin e aplikacioneve duke përdorur Laravel(PHP Framework) dhe shfrytëzo super ofertën me 50% zbritje.

Trajnimi fillon me 08 Mars 2021, orari: E Hene, Merkure , Premte 17:00-19:00.

Trajnimi i përmban:

  • Rishikim i koncepteve në OOP
  • Paterna MVC
  • Hyrje në Laravel
  • Menaxhimi i varësive me Composer
  • Linjat (Routes)
  • Pamjet (View)
  • Kontrollerët (Controller)
  • Modelet (Model)
  • Autorizimi dhe autentifikimi (Authorization and authentication)
  • Projekti

Aplikacion për menaxhimin e konsumatorëve

Shiko detajet e trajnimit:

https://probitacademy.com/courses/hyrje-ne-laravel/

Trajnimi ka 40 orë dhe ofrohet me çmim nga 180 Euro në 89 Euro.

Trajner : Tahir Hoxha

Kontakto në info@probitacademy.com ;045/899099(viber) – 049/660103.

Kujdes numri i studentëve i kufizuar !!!