AUK/TDI Kalendari i trajnimeve për muajin Mars

 Kalendari i trajnimeve për muajin Mars! Apliko tani https://www.rit.edu/kosovo/tdi Na kontaktoni përmes emailit auki@auk.org ose numrit kontaktues +383 49 774 112 / +383 66 00 00  March training calendar! Apply now https://www.rit.edu/kosovo/tdi Contact us via mail…

Hyrje në Laravel 8.x

Mëso kodimin e aplikacioneve duke përdorur Laravel(PHP Framework) dhe shfrytëzo super ofertën me 50% zbritje. Trajnimi fillon me 08 Mars 2021, orari: E Hene, Merkure , Premte 17:00-19:00. Trajnimi i…

Laravel PHP Framework Training

Price 230 Euro (20% discount for bachelor students) Application deadline March 12 Course Details Many other training companies claim that creating a Web application is easy and can be done…

WordPress Training

Price 230 Euro (20% discount for bachelor students) Application deadline March 15 Course Details ☆  Course Overview More than 25 percent of the websites in the world are powered by WordPress.…

PHP 7 Web Application Development

Price 230 Euro (20% discount for bachelor students) Application deadline March 12, 2021 Course Details ☆  Abstract Many other training companies claim that creating a Web application is easy and can…

Web Design (Online Training)

Price 99 Euro Application deadline February 28 Course Details ☆   Concepts of Web Design Objectives during this module: • Principles of Web design• HTTP protocol, World Wide Web• Web server…